Styrkelabbets kostscheman volym 2: Näringsrik och god mat för dig som vill förändra din vikt!

>> Köp e-boken för 239 kr!

>> Köp den tryckta boken för 289 kr!

Nå din målvikt – Ta kontrollen över din kost

När du vill gå ned eller upp i vikt – eller bara lära dig äta nyttigare men stå still i vikt – finns det få saker som är så effektiva som att följa ett kostschema. Men att anlita en kostrådgivare som skriver ett kan kosta tusentals kronor i månaden!

Styrkelabbets kostscheman volym 2 är boken för dig som vill lägga grunden för att äta nyttig och proteinrik mat i vardagen. Med hjälp av våra kostscheman ökar du drastiskt dina chanser att nå målvikten, samtidigt som din kropp får tillräckligt mycket näring och protein för att du ska kunna bygga eller bevara muskelmassa under tiden.

I boken hittar du totalt 30 uppsättningar kostscheman:

 • 10 stycken med blandkost
 • 10 med vegetarisk kost
 • 10 med vegankost

Klicka här för att se innehållsförteckningen.

Kostschemana är fördelade på energinivåer mellan 1 500–3 750 kcal, med tre kostscheman (ett blandkost, ett vegetariskt, och ett veganskt) för varje energinivå i 250 kcal-steg. Om ditt energibehov är till exempel 2 500 kcal/dag, kan du alltså välja kostschemat 2 000 kcal för att hamna på ett underskott av 500 kcal/dag och gå ned i vikt, eller kostschemat 3 000 kcal för ett överskott av 500 kcal/dag och gå upp i vikt.

Alla kostscheman är skapade av den legitimerade dietisten Sierra de Goldsmith, som även sett till att du enkelt kan anpassa ditt kostschema om du har speciella behov, till exempel allergier, för att du ska kunna hitta en lösning som passar just dig.

Boken innehåller också kapitel om grunderna i att tappa fett, psykologin bakom ätande och tydliga instruktioner för hur du räknar ut ditt kaloribehov samt hur du väljer rätt energinivå för ditt kostschema. Dessutom: hur du behåller din nya vikt efter du väl har nått den. Allt på vetenskaplig grund, med tydliga referenser till aktuell forskning.

Välj mellan e-bok eller tryckt bok – eller båda!

Styrkelabbets kostscheman går att köpa både som e-bok (PDF) och som tryckt bok (mjukband). Dessutom har vi ett paket där du får både den trycka boken och PDF:en till ett förmånligt pris.

Köp e-boken för 239 kr!

Köp den tryckta boken för 289 kr!

>> Köp både e-bok + den tryckta boken för 319 kr!

Styrkelabbets kostscheman volym 2 kvadrat

Det här innehåller Styrkelabbets kostscheman volym 2

 • Tydliga instruktioner för hur du räknar ut ditt kaloribehov och väljer rätt kostschema
 • Grunderna i att tappa fett och hur du tränar rätt under en viktnedgång
 • 30 st kostscheman (10 för blandkost, 10 för vegetarisk kost, och 10 för vegankost) skapade av den legitimerade dietisten Sierra de Goldsmith
 • Kunskap om vad som utgör en hälsosam och hållbar kost som du kan äta resten av livet
 • 5 måltider/dag (som enkelt kan slås ihop eller delas upp baserat på hur ofta du vill äta)
 • Alla ingredienser anges i gram för total kontroll
 • Alla kostscheman anger genomsnittligt dagligt energiinnehåll och fördelning av protein, fett och kolhydrater i energiprocent
 • Tips på tillagning
 • Instruktioner för hur du anpassar ditt kostschema vid behov av specialkost

Klicka här för att se innehållsförteckningen.

Köp volym 1 och 2 till paketpris!

Den första volymen av Styrkelabbets kostscheman släpptes i början av 2018 och har sålt i över 10 000 exemplar. Den innehåller 20 kostscheman fördelat på 10 energinivåer mellan 1 500–3 750 (10 blandkost + 10 veganska). Dessa kostscheman är helt annorlunda mot de i volym 2, vilket betyder att du med bägge böckerna kan variera dig ännu mer.

Styrkelabbets kostscheman volym 1 och 2

Vi har satt samman Styrkelabbets Kostscheman Volym 1 & 2 (i tryckt version) till ett paketerbjudande för 399 kr (ordinarie pris 528 kr), och det paketet hittar du här.

Klicka här för att köpa Styrkelabbets Kostscheman Volym 1 (mjukband) för 239 kr!

Klicka här för att köpa Styrkelabbets Kostscheman Volym 2 (mjukband) för 289 kr!

Klicka här för att köpa paketet med Styrkelabbets Kostscheman Volym 1 & 2 (mjukband) till paketpriset 399 kr – spara 129 kr!

Vad är ett kostschema?

Ett kostschema är en tydlig handlingsplan för hur du ska äta för att nå dina viktmål. Oavsett om du vill gå ned, upp eller stå still i vikt.

I ett kostschema hittar du ingredienslistor för alla måltider under dagen, till exempel för:

 1. frukost
 2. mellanmål
 3. lunch
 4. mellanmål nummer två
 5. middag

Råvarorna anges i gram för att du ska få full kontroll över energiintaget, och när det behövs får du även instruktioner/förslag på hur ingredienserna kan kombineras och tillagas.

När du köper ett kostschema av en duktig dietist, får du alltid flera alternativ per måltid att välja bland, för att du ska kunna variera dig och inte tröttna på upplägget. I Styrkelabbets kostscheman hittar du nio alternativ per måltid:

 • Tre som består av blandkost
 • Tre som är vegetariska
 • Tre som är helt veganska
Styrkelabbets kostscheman volym 2 kvadrat

Om Sierra de Goldsmith

Sierra de Goldsmith, legitimerad dietist

Sierra är legitimerad dietist och psykolog, samt gruppträningsinstruktör.

Träning och hälsa har alltid varit en röd tråd hos Sierra och redan som 8-åring började hon med rytmisk gymnastik. I dag instruerar hon både i yoga och spinning, men tränar även styrkelyft privat. Sierra föreläser och utbildar även om kost och näringslära. Under 2013-2014 var hon med och utvecklade och drev en individuellt anpassad matkasse för tränande individer som ville förändra sin vikt eller kontrollera sitt energiintag.

Om Daniel Richter

Daniel Richter, vd Styrkelabbet AB

Daniel är civilingenjör och styrkeinstruktör med en mängd vidareutbildningar inom styrkelyft och styrketräning.

Daniel grundade Styrkelabbet, som sedan 2011 förmedlat vetenskapligt baserade råd om träning och kost. Webbplatsen tog emot pris för ”Årets träningshemsida” 2014 och Styrkelabbets podcast utsågs till ”Årets hälsopodcast” 2016. Daniel har över tio års erfarenhet av styrketräning och tävlar i både styrkelyft och bänkpress.


Använd länkarna nedan för att köpa Styrkelabbets kostscheman volym 2:

Köp e-boken för 239 kr!

Köp den tryckta boken för 289 kr!

Eller klicka här för att komma till vår butiks startsida.