Välkommen till Styrkelabbet – en prisbelönt blogg om styrketräning!

Hej kompis!

Vi på Styrkelabbet vill hjälpa dig att bygga muskler och bli starkare, tappa fett och må bättre!

Vi på Styrkelabbet älskar styrketräning, och vet att den blir roligare när den utövas på ett effektivt sätt. Därför ger vi dig bara information, metoder och program som har vetenskapligt stöd – omsatt i praktiken med hjälp av vår långa erfarenhet av styrketräning.

Så här hjälper vi dig!

För att hjälpa dig få bättre resultat av din träning finns det redan över 500 artiklar och 200 podcastavsnitt här på sidan – helt gratis! Du navigerar lättast till dem genom att använda menyn högst upp, eller ta en titt i arkivet.

Vi har en mängd populära träningsprogram, som du dessutom kan hitta i vår app Styrkelabbet (finns till iOS och Android). Våra premiumprogram, och lite andra produkter såsom till exempel t-shirts hittar du i vår webshop.

Vill du få ett mejl när en ny artikel publiceras eller vi har några andra nyheter? Fyll då i din bästa e-postadress i rutan här under så missar du inget!

(Då får du dessutom en gratis e-bok om rörlighet)

Sveriges starkaste nyhetsbrev!

Få nya artiklar rakt ned i inkorgen, och våra bästa tips om hur du lyckas med din träning!

Över 30 000 aktiva prenumeranter!

(Det är fullständigt gratis, och kommer alltid att vara)

Om Styrkelabbet

Styrkelabbet.se startades 2011, och har i dagsläget 500 000 sidvisningar per månad, och över 30 000 personer prenumererar på artiklar via e-post.

Vi har även fått ett par utmärkelser längs vägen.

Styrkelabbet …

  • belönades med Guldhjärtat 2014 i kategorin ”Årets blogg/hemsida”,
  • har rankats som en av Sveriges bästa träningsbloggar av både Muscles och Cision,
  • utsågs till årets hälsopodcast 2016 i Svenska podcastpriset.

Vi som jobbar här

På Styrkelabbet är vi i dagsläget sju anställda. Här är vi, efter ordning som vi började här, och lite utav vad vi pysslar med:

  • Daniel Richter: Är VD, poddar och skriver. Tränar styrkelyft och bor med sin familj på den blåsiga, skånska lerslätten. Ingenjör som har svårt med SI-enheterna ibland.
  • Philip Wildenstam: Poddar, skriver, ordnar med nyhetsbrev, produktutveckling och kundsupport. Tränar styrkelyft och älskar och kan allt som är värt att veta om matlagning och vin. Belägen i Stockholm, men reser gärna världen över för att besöka vingårdar och restauranger med sin fru (som är bättre än honom på bänkpress). Vår ölgubbe!
  • Nils Nordin: Träningsappens urfader! Utvecklingschef på vårt kontor i Göteborg. Tränar tyngdlyftning i sitt oisolerade förråd, och har precis prickat in både barn, villa, vovve och en elbil som aldrig är laddad.
  • Andreas Abelsson: Vårt universalgeni som i träningssammanhang kanske är mest känd som King Grub. Skriver med glödande tangentbord och har läst allt som går att läsa om träning, kost och hälsa. Har i mer än 30 års tid obönhörligt slitit ut gymmens vikter och konditionsmaskiner.
  • Johanna Lindegren: Vår ekonomistudent på Handelshögskolan i Stockholm, som helst tränar marklyft och chins. Johanna stöter du troligen på om du skriver till vår support, eller om du kom hit och letade efter tips på att klara dina första chins.
  • Maja Nilsson: Studerar till civilingenjör i datateknik på Chalmers och utvecklar parallellt vår app. Tyngdlyftare på Mossebergs AK, och kämpar förgäves för att ta tillbaka företagsrekordet i ryck från Philip.
  • Mattias Markehed: Vår gymmande apputvecklare som är senaste tillskottet till vår utvecklingsbyrå i Göteborg. Har en grund inom datorvetenskap, och har även själv tidigare filat på en egen träningsapp före han slog påsarna ihop med oss!

Vill du jobba med oss? Då skadar det aldrig att skicka iväg ett mejl till info@styrkelabbet.se!

Styrkelabbet Göteborg
Febril aktivitet på Göteborgskontoret, vårt utvecklingsnäste! Från vänster: Nils, Mattias, Philips rygg och Maja.
Från vår höstkickoff i Göteborg. Från vänster: Philips rygg igen, Johanna och Nils.
Daniel och Philip Styrkelabbet
Daniel & Philip, rösterna i Styrkelabbet Podcast.

Följ oss!

Följ gärna Styrkelabbet på sociala medier för att ta del av informationen och inte missa något:

Vill du diskutera träning med likasinnade får du inte heller missa Styrkelabbets Kompisklubb på facebook, ett community med 5 000 styrketräningsnördar.

Gillar du att läsa på engelska, eller vill tipsa dina icke-svensktalande vänner om styrketräning, så får du gärna spana in vår nya site som är under uppbyggnad: StrengthWiki.

Eller, om du vill få mejl om nya artiklar här på Styrkelabbet.se i inkorgen: prenumerera på nyhetsbrevet via rutan nedan.

Varmt välkommen till Styrkelabbet!

Sveriges starkaste nyhetsbrev!

Få nya artiklar rakt ned i inkorgen, och våra bästa tips om hur du lyckas med din träning!

Över 30 000 aktiva prenumeranter!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.