Styrkelabbets träningsapp – din bästa kompis på gymmet!

Styrkelabbets app StrengthLog är både en träningsdagbok och en källa till träningsprogram och smarta verktyg! Du kan logga din styrketräning, se statistik över din utveckling och välja att följa ett eller flera av våra populära träningsprogram.

”Det du mäter, förbättras” brukar man säga – och det gäller särskilt för styrketräning. Genom att skriva ned din träning kan du titta tillbaka för att se vad som fungerade bra eller vad du behöver överträffa för att fortsätta göra framsteg.

Appen är helt gratis i sitt grundutförande. För dig som vill ha extra allt när det kommer till statistik, funktioner och träningsprogram, går det även att prenumerera på premiumversionen (köps inne i appen).

>> Ladda ned appen gratis för iOS här <<

>> Ladda ned appen gratis för Android här <<

Av lyftare, för lyftare

Två stora saker skiljer vår app från alla hundratals (tusentals?) träningsappar på marknaden:

 1. Vi som utvecklar appen lever och andas styrketräning. När vi inte hittade en träningsapp som fyllde våra behov – allt var antingen för krångligt, för nedskalat eller helt och hållet riktat mot nybörjare – tröttnade vi och bestämde oss för att ta saken i egna händer. Tillsammans med vårt nätverk av styrkelyftare, andra kraftatleter och individer som ”bara” styrketränar för hälsa och glädje, satte vi fingret på vad som kännetecknar en riktigt bra app för att logga styrketräning, oavsett om du är nybörjare eller världselit: ett intuitivt gränssnitt utan reklam och distraktioner, kraftfulla funktioner som användaren aktiverar efter behov, loggning av träning som inte utgår ifrån att alla tränar på exakt samma sätt och snabb tillgång till alla verktyg och kalkylatorer som vi lyftarnördar roar oss med för jämnan, till exempel för att beräkna 1RM eller Wilkspoäng.
 2. Appen är under konstant utveckling och förbättring! Sedan den lanserades har vi tagit emot över hundra tusen mejl från användare, med önskemål och förbättringsförslag. Tack vare att vi tar betalt för premiumdelarna i appen, har vi råd att fortsätta utveckla den i ett högt tempo. Det du saknar i dag, kan mycket väl finnas där i morgon. Och vi fokuserar på att göra hela appen bättre, inte bara premiumdelarna. Eftersom vårt mål är att skapa världens bästa träningsapp på både gratis- och premiumsidan.

Det här ingår i gratisversionen

Ingen app passar alla, men om du någonsin plockar upp en skivstång eller hantel, tror vi att Styrkelabbets träningsapp passar dig.

Och du kommer väldigt, väldigt långt med gratisversionen:

 • Logga obegränsat antal pass.
 • Lägg till egna övningar eller välj bland våra förinställda.
 • 20+ gratisprogram och 25+ gratispass (nya läggs till löpande!)
 • Grundläggande statistik om din träning för både enskilda pass och hela träningsperioder (antal pass och träningsvolym).
 • Massor med hjälpmedel och verktyg, till exempel kalkylatorer för att räkna ut 1RM, dagsförbrukning av kalorier, IPF-/Wilkspoäng, Sinclairtotal och en lämplig uppvärmning inför maxlyft.
 • Håll koll på din setvila med den inbyggda timern.
 • Håll koll på dina personliga rekord i alla lyft du tränar, från maxlyft till reps-PB:s! Även årsbästa är en mycket uppskattad funktion.
 • Ladda upp videoklipp på dina lyft direkt i träningsloggen, dessa sparas sedan i ett särskilt videobibliotek i appen,
 • Spara tid genom att skapa mallar, träna pass i din träningslogg igen eller importera set och reps från gamla pass direkt till ett aktivt pass.
 • Bygg egna program!
 • Välj mellan ljust och mörkt läge.
 • Vi funderar hela tiden på vad vi kan lägga till för att underlätta loggningen för dig när du tränar, och fler stora nyheter är på väg …

>> Ladda ned appen gratis för iOS här <<

>> Ladda ned appen gratis för Android här <<

Premium: plusmeny med en extra servering av gains

Bra kan alltid bli bättre, och med premium i appen kommer du snabbt märka att du har bättre kontroll över dina framsteg än någonsin:

 • I premiumappen ingår alla våra beprövade träningsprogram. Utöver gratisprogrammen hittar du just nu program för styrkelyft, push/pull/legs, bänkpress, marklyft, stående press, kroppsbyggning och powerbuilding. Vårt mål är att släppa i snitt ett premiumprogram per månad.
 • Alla premiumprogram vi släpper numera, är exklusiva för appen.
 • Avancerad statistik med grafer över till exempel din styrka, träningsvolym, träningsfrekvens med mera, hela vägen ned för enskilda lyft/övningar.
 • Eftersom statistik bara är användbar när du faktiskt tar del av den, har vi även byggt in statistiken där du behöver den som mest: när du loggar din träning. Tryck på ett set för att snabbt se ditt beräknade 1RM, ditt reps-PB på vikten, hur många reps du snittar på vikten och vilken procent av ditt 1RM vikten är. Samma funktion finns även på övningsnamnet, för att visa PB, medelvikten du brukar träna på och hur många reps du gör i snitt.
 • Som premiumanvändare kan du även aktivera funktionen att logga träning med Rate of Perceived Exertion eller Reps in Reserve, för att få en ännu tydligare bild av hur ansträngande seten var.
 • En mer avancerad programbyggare, som låter dig bygga egna program med till exempel % av 1RM.
 • Nya premiumfunktioner lanseras löpande!

>> Klicka här för att läsa hur du köper premium med ditt friskvårdsbidrag <<

Börja prenumerera på premium i dag!

I appen finns möjligheten att prenumerera på Styrkelabbet Premium i form av automatiskt förnybara prenumerationer.

Vi erbjuder tre olika prenumerationer:

 • 1 månad för 129 kr – perfekt för dig som vill utvärdera premium i en månad.
 • 3 månader för 289 kr (cirka 96 kr/mån) – populärast!
 • 12 månader för 895 kr (cirka 75 kr/mån) – lägst månadskostnad.

Din prenumeration debiteras ditt iTunes- eller Google Play-konto vid bekräftelse av köp och förnyas automatiskt (24 timmar innan prenumerationstidens slut) om prenumerationen ej är avbruten minst 24 timmar innan nuvarande periods slut.

Observera att du betalar hela beloppet för vald prenumeration direkt (även vid förnyelse).

>> Klicka här för att läsa hur du köper premium med ditt friskvårdsbidrag <<

Hjälp oss göra appen ännu bättre

Vi som har utvecklat appen älskar styrketräning och vet att det blir roligare när den utövas på ett effektivt sätt. Därför är vårt mål med appen att hjälpa dig göra din träning enklare och effektivare så att du kan nå dina träningsmål.

Om du har några önskemål, frågor eller förbättringsförslag, är du varmt välkommen att mejla app@styrkelabbet.se (svar inom 24 timmar på vardagar).

>> Ladda ned appen gratis för iOS här <<

>> Ladda ned appen gratis för Android här <<?

Villkor, integritetspolicy och dataskydd

den här sidan har vi samlat allt du behöver veta om hur vi behandlar din data, appens villkor och hur du gör för att avsluta din prenumeration i iOS eller Android.