Styrkelabbet vann Guldhjärtat – årets träningsblogg 2014!

Jag tror knappt det är sant, men…

Styrkelabbet vann Guldhjärtat 2014 i kategorin ”Årets hemsida/blogg”!

Jag vill rikta ett stort jäkla tack till alla er som har nominerat, röstat och påhejat mig och sidan under hela den här tiden!

Utan er hade det här aldrig hänt. Ni är så många som har varit så snälla och generösa, och det gör mig så rörd.

Det var på Fitnessfestivalens galamiddag i lördags som prisutdelningen skedde, och min puls var minst sagt hög när det närmade sig. När Ove Rytter sedan läste upp Styrkelabbet som vinnare kändes det som att jag flög fram till scenen för att hälsa på Ove och hans fru Catharina, samt ta emot Guldhjärtat inför hela galan.

Snacka om en upplevelse att minnas!

Det här betyder verkligen mycket för mig, och inget kunde vara en bättre drivkraft att fortsätta försöka göra ett bra jobb. Glädjen från läsare nu efteråt, över att Styrkelabbet faktiskt vann, skickar bara upp känslorna till nya höjder.

Så, tack. Tack. Tusen gånger tack.

Nu blir ni inte av med mig på länge. 🙂

Vy över galamiddagen
Vy över galamiddagen på lördagskvällen.
Daniel Richter Tyngre Fitnessfestivalen 2014
Killarna på Tyngre hade en monter på mässan, där jag visst fastnade på bild.

Tack igen, mina kära vänner.

Vi hörs snart med ett nytt inlägg!

56 svar på ”Styrkelabbet vann Guldhjärtat – årets träningsblogg 2014!”

 1. Grattis! Jättekul och välförtjänt.

  ”Nu blir ni inte av med mig på länge.” – Är det ett hot eller ett löfte? 🙂

  Svara
 2. Grattis Daniel! Det var du väl värd med tanke på hur många du hjälpt, och motiverat till en roligare, och mer framgångsrikt träning. Ditt tålamod och engagemang är djupt imponerande!

  All heder åt dig 🙂

  // Therese

  Svara
 3. Grattis Daniel! Det var du väl värd med tanke på hur många du hjälpt, och motiverat till en roligare, och mer framgångsrikt träning. Ditt tålamod och engagemang är djupt imponerande!

  All heder åt dig 🙂

  // Therese

  Svara
 4. Det är klart du vann Daniel! Du är ju bäst.
  Allt är helt din förtjänst. Tack som Fan för inspiration och för att du hjälper mig i min träning och mot mina mål.
  Grattis och ta hand om dig

  Svara
 5. Grattis!
  Det är du som ska ha tacket för det jobb du lägger ner på sidan. Utan dig hade så många varit svagare och många förmodligen inte tränat alls. Tack!

  Svara
 6. Väldigt kul att höra och mycket välförtjänt då du lärt mig oerhört mycket om träning och kost. Från att vara en förslöad TV-spelande soffpotatis har jag blivit en pigg och aktiv TV-spelande tyngdlyftare.

  Svara
 7. Du är verkligen värd priset Daniel. Du förmedlar kunskap och inspiration på ett ödmjukt sätt genom din sida. En sida som verkligen har gjort mej sugen på styrkelyft. En riktig nytändning efter att ha styrketränat i 47 år.

  Svara
 8. Grattis Daniel, det var du så värd! Och tacka inte oss, det är vi som ska tacka dig! 😀 Tack för all den tid som du lägger ner på denna sida med all information som vi bara kan ta del av! Det är tack vare dig som jag har hittat kärleken till styrketräningen, samt förstått hur jag kan uppnå de resultat jag strävar efter med hjälp av träning och kost! Utan dig hade jag troligen tröttnat på att träna i maskiner på gymmet pga det ej gav mig de resultat jag strävade efter, och då hade jag inte kommit någon vart alls. Du fick mig för två år sedan att gå in i den läskiga killhörnan och testa skivstängerna och börja köra Stronglifts 5*5! Tung styrketräning tre gånger i veckan är sedan dess ett lika naturligt inslag i min vardag som det är att borsta tänderna två gånger om dagen! 😀 Och jag har nu min drömfysik 😀 Så tack ska DU ha! 🙂

  Svara
 9. Hej Daniel!
  Kul att höra dig på tyngre radio idag. Mycket bra. Informativt och positivt.
  Och grattis igen till guldhjärtat.
  Du är en grym inspiration.

  Svara
 10. Grattis! Du är verkligen värd detta. Ditt tydliga, välkomnande och peppande sätt att skriva fick mig som nybörjare för två år sedan att gå från sunk till hunk. Tack för ett utomordentligt jobb!

  Svara
 11. Grattis Daniel!
  För mig var det självskrivet att du skulle vinna guldhjärtat. Du är ju bara bäst och kommer med så måmnga fina tips och goda råd så vem annan hade kunnat få det?
  Spatserar omkring hör nere i Torrevieja med min fina röda Styrkelabbs tröja på mig. Den har faktiskt poserat på prispallen vid boulematcherna en del gånger redan och fler akll det bli efter juluppehållet hemma i Sverige.
  Än en gång GRATTIS! kompis
  Bernt
  Sverige och Spaniens gladaste man

  Svara
 12. Så jäkla värt! Stort grattis och kul att så många gjorde som mig och lade sin röst på en av de bästa sidorna för renodlad styrketräning! Fortsätt med ditt goda arbete Daniel! 🙂

  Svara
 13. Hur kunde jag missa detta? Inte konstigt du vann, du är duktig & bjuder på dej själv. Jag har varit i ide ett litet tag, nu har jag en del att ta igen på din sida. Du är väl värd denna vinst. Ät väl & träna varandra därute.
  Med Vänlig Hälsning

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.