Avsnitt 115: Ett hemmagym i din hand – så tränar du med kettlebells!

Är kettlebells bara cirkuskonster eller kan du ha nytta av dem i din träning även om du redan styrketränar med skivstång, hantlar och/eller maskiner?

Det och mycket mer är ämnet för dagens podd. Vi berättar bland annat varför kettlebells är det optimala redskapet om du har för lite tid i vardagen för att hinna till gymmet så ofta som du önskar, vilka övningar du bör bemästra för att kunna träna hela kroppen effektivt, och vilka vikter du bör investera i först baserat på kön och styrkenivå.

Nog märks det att vi är uppspelta över att få snacka om kanonkulor med handtag? Låt oss hänga i dina öron i dryga timmen så berättar vi allt du behöver veta för att komma i gång med kettlebells!

Hålltider:

  • 00:00 – Försnack
  • 06:10 – Dagens ämne: Allt du behöver veta för effektiv träning med kettlebells

Och just det! Om du är sugen på de kettlebells vi rekommenderar i dagens avsnitt, så hittar du dem här.

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som vi använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Styrkelabbet Gymgrossisten

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och vi har använt deras kosttillskott i många år nu. Det vi använder och gillar mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Vår samlingssida om att bygga hemmagym.

Mer läsning om kettlebells

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!

Köp Styrkelabbets kostscheman

2 tankar på “Avsnitt 115: Ett hemmagym i din hand – så tränar du med kettlebells!”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.