Avsnitt 55: Så förbereder du dig på bästa sätt för beach 2017 – del 2

I det här avsnittet fortsätter vi att diskutera framgångsfaktorer för en lyckad deff, där du blir av med fett men behåller muskelmassa.

Vi svarar även på lyssnarfrågor!

Hålltider:
 • 00:30 – Försnack
 • 11:10 – Dagens ämne
 • 13:00 – Bränner fastande morgonträning mer fett?
 • 19:20 – Om du äter på kvällen, lagras det in som fett?
 • 29:45 – Lyssnarfrågor: Vilka övningar bränner mycket fett?
 • 33:25 – Bara äta proteinpulver?
 • 37:30 – Hur ska man tänka kring att översvanka i knäböj och marklyft?
 • 41:20 – Hur mycket bicepsträning räcker?

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som jag och Philip använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Styrkelabbet Gymgrossisten

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och jag själv har använt deras kosttillskott ända sedan 2011. Det jag använder mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Du hittar många fler artiklar om viktnedgång och deff på de här två sidorna:

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten!3 svar på ”Avsnitt 55: Så förbereder du dig på bästa sätt för beach 2017 – del 2”

 1. Finns det några fördelar/nackdelar med att konstant köra periodisk fasta oavsett om man deffar eller inte? Jag har svårt att få i mig frukost på morgonen och har (omedvetet) kört periodisk fasta ett tag nu (första målet blir lunch ca 11.30 och sista brukar bli middag efter träning ca 19.30). Mitt mål är att öka muskelmassa och gå upp i vikt men jag har vant mig och trivs väldigt bra med att endast äta i ”ät-fönstret”. Jag kan lätt fortsätta med detta men undrar om det finns några nackdelar med att fasta när man vill gå upp i vikt?

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.