Avsnitt 142: Allt om vårt nya träningsprogram Press Pasodoble (och hur du förbättrar din press)

Hurra, vi släpper ett nytt träningsprogram i dag!

Okej okej, förlåt oss att vi är så uppspelta – vi ska se till att du drar nytta av det här avsnittet oavsett om du bryr dig om Press Pasodoble eller ej. Det här är nämligen det perfekta tillfället att berätta hur vi tänkte när vi skrev ett träningsprogram för stående press, som ska fungera utmärkt både för gammal som ung, man som kvinna, oerfaren som erfaren.

Obs! Just nu kan du köpa Press Pasodoble till lanseringspriset 99 kr (ord. pris 139 kr). Gäller t.o.m. 21 oktober 2018.

Dessutom friskar vi upp minnet med grunderna för att bli riktigt stark i stående press. Hur smalt ska du hålla stången? Hur mycket ska du luta dig bakåt? Hur skapar du ett vettigt buktryck? Och mycket, mycket mer.

Med hjälp av dagens avsnitt hoppas och tror vi att du får verktygen du behöver för att ta din egen pressträning till nästa nivå.

Sist men inte minst besvarar vi en lyssnarfråga om protein. Ska du äta mindre protein på vilodagar eller är det lika bra att hålla en jämn nivå på intaget veckans alla dagar?

Välkommen till dagens presskalas!

Hålltider:

  • 00:00 – Försnack om Press Pasodoble
  • 12:40 – Dagens ämne: Grunderna för att bli riktigt stark i stående press
  • 43:10 – Lyssnarfråga: Ska du äta mindre protein på vilodagar?

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som vi använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Styrkelabbet Gymgrossisten

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och vi har använt deras kosttillskott i många år nu. Det vi använder och gillar mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!3 svar på ”Avsnitt 142: Allt om vårt nya träningsprogram Press Pasodoble (och hur du förbättrar din press)”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.