Avsnitt 165: För- och nackdelar med ultraprocessad mat

Det händer mer än någonsin på Styrkelabbet, och i dagens försnack delar vi med oss av den senaste tidens utveckling och berättar om några personer som du kommer se mycket mer av framöver. 🙂

Därefter är det dags att snacka burgare, läskeblask och färdigrätter från frysdisken. Det här nämligen kommit en ny studie (som du kan läsa mer om här) som visar att så kallad ultraprocessad mat får oss människor att spontanäta fler kalorier, vilket kan leda till ofrivillig viktuppgång.

Men eftersom det här är en podd där vi föredrar gråskala, försöker vi nyansera ämnet lite. Är allt verkligen bara skräp med det som i folkmun kallas skräpmat?

Om du påstår det är risken hög att du gör Philip arg. Vilket av en slump är avsnittets sista segment. Dags för andra upplagan av just ”Blir Philip arg?”. Daniel har sammanställt de värsta scenarier ni kunnat drömma fram, och läser upp dem för en mycket ont anande Philip …

Hålltider:

  • 00:00 – Försnack
  • 10:40 – Dagens ämne: För- och nackdelar med ultraprocessad mat
  • 43:50 – Andra upplagan av ”Blir Philip arg?”

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som vi använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Styrkelabbet Gymgrossisten

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och vi har använt deras kosttillskott i många år nu. Det vi använder och gillar mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!2 svar på ”Avsnitt 165: För- och nackdelar med ultraprocessad mat”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.