Avsnitt 158: F*ck Beach 2019!

Vad krävs för att slippa stå i vassen sommaren 2019?

En kropp.

I dagens avsnitt gör vi upp med det där förbannade beach whatever-hetsandet, en gång för alla. Vi avverkar varför kortsiktiga dieter (oftast) är en usel idé och hur du bör tänka i stället. För forskningen är solklar: De allra, allra flesta som genomgår en diet, har gått upp all vikt igen (eller mer) efter bara ett år.

Sedan fortsätter festen med nya segment i Styrkelabbet podcast. Nu har turen kommit till det kanske mest efterlängtade segmentet av dem alla: fler killgissningar!

Philip ställer frågorna, Daniel killgissar.

Hålltider:

 • 00:00 – Försnack
 • 10:05 – F*ck Beach 2019 – varför är det en dum idé med kortsiktig viktnedgång och hur bör du tänka i stället?
 • 41:15 – Daniel killgissar – nytt segment!

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som vi använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Styrkelabbet Gymgrossisten

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och vi har använt deras kosttillskott i många år nu. Det vi använder och gillar mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!8 svar på ”Avsnitt 158: F*ck Beach 2019!”

 1. Ang. armbrytning och bryta armen så är det ju inte riktigt greppet som felade för Magnus motståndare, Nathan Jones, utan Nathan placerade sig i en felaktig position, s.k. break arm position.

  Grym pod!

  Over and out 🙂

  Svara
 2. Mycket intressant podd som vanligt, har ni några referenser på artiklarna ni hänvisar till att dela med er av?

  Svara
 3. Det snackas mycket om att tillfälliga dieter inte är bra, då det är stor risk att man minst går upp de kilona man gick ner igen. Istället ska man ändra sin livsstil så att de vanorna håller livet ut. Men hur är det då med deffning och bulkning? Som jag förstått det så bör man göra antingen det ena eller det andra när man styrketränar. Det är ju något man gör under en viss period, som gör att man pendlar både upp och ner i vikt. Är inte detta på ett sätt tillfälliga ”dieter” också? Eller ska man se bulk/deff som två olika livsstiler som man skiftar mellan? Nyfiken på hur ni ser på detta.

  Svara
  • När har vi sagt i podden att man måste antingen deffa eller bulka? Vi förespråkar raka motsatsen, oftast. En bulk kan vara jättebra för någon som haft svårt att gå upp i vikt länge, en vettig deff likaså för någon som behöver tappa lite fett. Men framför allt brukar vi framhäva att det är rätt dumt att antingen deffa eller bulka hela tiden, som livsstil. Så sluta lyssna på folk som påstår sånt och lyssna på fler avsnitt av vår podd i stället. 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.