Bonusavsnitt: Hur vettigt är det att följa populära träningsprogram? En diskussion med Josef Eriksson

Om ett träningsprogram är skrivet för att passa många, kommer det över huvud taget passa någon särskilt bra då?

I det här bonusavsnittet får du hänga med när Philip diskuterar populära träningsprogram med Josef Eriksson, känd för bland annat Kurt Olsson-imitationer, höfter som aldrig ljuger och en helt okej bänkpress.

Vi tar upp Starting Strength, Jim Wendlers 5/3/1, Sheiko, Bänkpress Boogie, Josef Erikssons 10×10 och många, många fler träningsprogram – och ställer dem mot vad vissa påstår är enda vägen framåt: en tränare som individanpassar ditt program och står jämte dig med visselpipan i högsta hugg när du tränar.

Vi hinner avverka det mesta som spelar in i valet av träningsprogram och hur du ska tänka för att göra nya framsteg i din träning! Gammal som ung, nybörjare som erfaren, man som kvinna, här finns något för alla. Och självklart hinner Josef bjuda på några fina anekdoter från kraftsporternas historia.

Hålltider:

  • 00:00 – Philip intervjuar Josef Eriksson om fördelar och nackdelar med att följa populära träningsprogram

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som vi använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Styrkelabbet Gymgrossisten

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och vi har använt deras kosttillskott i många år nu. Det vi använder och gillar mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.