9 december: Bänkpressklang, bänkpressklang | Styrkelabbets julkalender 2019

Hur känns magen efter gårdagens lucka? Träningsvärk?

I dagens lucka i Styrkelabbets julkalender ska du få göra något som jag tror att Styrkelabbets läsare är betydligt mer vana vid: liggande träning!

9 december – bänkpressklang, bänkpressklang!

Jepp, idag är det dags för bänkpress! Idag ska du göra ett set med så många repetitioner som möjligt på 50 % av din kroppsvikt. Ifall din kroppsvikt inte är kompatibel, går det som vanligt bra att använda någon annans.

Lucka nr 9:

Hur gick det för dig? Gå in i Styrkelabbets kompisklubb, leta upp tråden för dagens utmaning och posta ditt resultat där!

Dagens julklappstips: Bänkpress Boogie!

Dagens julklappstips är inget mindre än Styrkelabbets allra första premiumprogram: vårt kära Bänkpress Boogie. Det har uppdaterats en gång sedan lansering, men fortsätter att berika lyftare med nya PB:n dagligen.

Programmet finns i fyra versioner: 2, 3, 4 och 5 träningspass per vecka. Du kan antingen köpa programmen enskilt, eller ett paket med allihop. Du hittar alla versioner samt mer information på länken här.

Ett alternativ, om du använder vår träningsapp, är att du köper premium i den. Som premiumprenumerant har du tillgång till Bänkpress Boogie i appen.

Förslag på julklappsrim:

En värdefull gåva jag vill ge,
nämligen, ett nytt PB.
Nu slipper du att på träningen tänka,
det är bara att lägga dig ned och bänka.

Illustration av @robin_illustrerar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.