Q&A vol 3 med Daniel och Philip!

Q&A vol 3: Vem av oss är starkast?

Okej, dags för ännu en runda frågor och svar! När vi sågs i Stångby i början av november fick vi in ett hundratal frågor, och det här är den andra filmen av tre som vi hann spela in då. Som vanligt går det utmärkt att ställa dina frågor i kommentarsfältet, så kanske vi hinner besvara dem nästa gång vi ses!

I dagens Q&A:

01:13 – Kan jag påbörja en ny runda Bänkpress Boogie direkt efter den första?
03:55 – Hur får jag i mig tillräckligt med kalorier för att gå upp i vikt?
06:15 – Är popcorn ett nyttigare godis?
08:15 – Var ska jag fästa blicken vid bänkpress?
10:31 – Vilka är våra favorit-roddövningar?
13:55 – Vem av oss två är starkast?
15:20 – Om det gått några timmar sedan jag åt och jag ska träna men inte hinner äta eller dricka annat än antingen protein, i form av typ kvarg, eller aminosyror, vilket ska jag välja?

Här ser du tidigare filmer i serien:

Bänkpress Boogie - Slå nytt PB i bänkpress!

Philip lyfter skrot och tappar hår. Tog silver på DM i klassisk styrkelyft 2016, i klass +120 kg (som hade två deltagare). Följ honom på Instagram för att ta del av fitnessvärldens mest dekadenta mix av baslyft, käk och buteljer.

Gillade du artikeln?

Prenumerera på nyhetsbrevet för att inte missa nästa!
(Helt gratis + Du får en e-bok!)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 kommentar

  1. Peter Plantman

    ”Jag och min fru swingar inte så mycket…” Mina öron gråter… 🙂

Nästa artikelStor muskeltillväxt av ocklusionsträning!