Avsnitt 52: Välkomna, nyårslöften! Så gör vi gymmet till en trevlig plats för alla

Hur överlever du som gammal gymräv när ”nyårslöften” invaderar gymmet? Hur överlever du om du själv är ny till gymmet?

I dagens avsnitt snackar vi vett och etikett på gymmet.

Hålltider:
  • 00:30 – Försnack
  • 12:00 – Dagens ämne

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som jag och Philip använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Styrkelabbet Gymgrossisten

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och jag själv har använt deras kosttillskott ända sedan 2011. Det jag använder mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten!1 svar på ”Avsnitt 52: Välkomna, nyårslöften! Så gör vi gymmet till en trevlig plats för alla”

  1. En annan sak som inte är så uppskattat (iaf inte av mig), är folk som tränar i bar överkropp.

    Undantag om man t.ex. kör på ett byggargym och seriöst övar posering eller kanske utomhus och kör chins. Men att ligga i en bänkpress och jättesvettas för att man inte har något plagg som suger upp svetten är inte jättetrevligt för oss andra.

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.