Avsnitt 324: Bodybuilding del 1 – träningen!

I dag är dagen då grisar kan flyga, Styrkelabbet podcast slutar äntligen försumma sporten bodybuilding!

Välkommen till första avsnittet av fyra om kroppsbyggning. Med hjälp av vår kollega Andreas Abelsson, även känd som King Grub, djupdyker vi i allt som rör sporten: träningen, kosten, tillskotten och dopingen, och tävlingsförberedelserna.

Först ut är alltså själva träningen.

Hur gör byggare för att lägga på sig så mycket massa som mänskligt möjligt och samtidigt skapa en symmetrisk, estetiskt tilltalande fysik?

Vi pratar träningsfrekvens, -volym och -intensitet, konditionsträningens vara eller icke vara, och mycket, mycket mer!

Hålltider:

  • 00:00 – Försnack
  • 05:40 – Dagens ämne: Bodybuilding del 1 – träningen!

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som vi använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och vi har använt deras kosttillskott i många år nu. Det vi använder och gillar mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.