Avsnitt 257: Tricepsterror! Så tränar du en av överkroppens största muskler

Vi vann Guldpodden, som årets sport-/fritidspodd! Tack alla som röstade, vi är otroligt tacksamma över att ni gav oss detta. <3

I dagens avsnitt fortsätter vi vår serie om optimal träning för kroppens olika muskelgrupper, och turen har kommit till triceps. Som vanligt kompletterar vi med era bästa frågor på ämnet.

Sist men inte minst, två saker vi pratar om i avsnittet:

  1. Årets julkalender är här! Du hittar den i vår app StrengthLog (uppdatera till version 3.6.2 för att se den) och här på sajten.
  2. Den nya podden heter I dag lyfter vi och första avsnittet släpps på måndag! Leta upp podden i din podcastspelare eller i Spotify redan nu, genom att söka på antingen ”I dag lyfter vi” eller ”Styrkelabbet”.

Hålltider:

  • 00:00 – Försnack
  • 09:05 – Dagens ämne: Så tränar du dina triceps för optimal muskelutveckling
  • 24:15 – Lyssnarfråga 1: Vad tycker Sandrine om smalbänk?
  • 29:30 – Lyssnarfråga 2: Vilka tricepsövningar har bäst överföring till bänkpress?
  • 35:50 – Lyssnarfråga 3: Mina triceps växer på ganska bra av bänk och dips. Men är det något jag saknar?
  • 37:25 – Lyssnarfråga 4: Hur påverkar olika grepp i triceps pushdowns muskelaktiveringen?
  • 40:05 – Lyssnarfråga 5: Budget-, Volvo- och lyxpaket för tricepsträning?

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som vi använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och vi har använt deras kosttillskott i många år nu. Det vi använder och gillar mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.