Bonuspodd: En idrottare dör två gånger – Sara Back om identitetskrisen efter tävlingskarriären

Finlandssvensk, trilling och före detta friidrottare, juniorlandslagsspelare i fotboll och proffs i bikini fitness. Sara Back har knappt suttit still en dag i sitt liv, och drivet att bli bäst har alltid funnits där.

Men en idrottare dör två gånger, och Sara har avslutat inte bara en utan två elitsatsningar. Först fotbollen, mer nyligen proffskarriären inom fitness.

Hur går du vidare från något som varit hela ditt liv? Hur börjar du bygga ett nytt liv, en ny identitet och nya syften, när idrotten inte längre är allt?

Det här avsnittet bjuder på ett intimt och utelämnande samtal med en gäst som inte räds att prata om de utmaningar, motgångar och identitetskrisen som följde beslutet att avsluta karriären som idrottare.

Om du vill se mer av Sara, följ @sarabackfitness på Instagram.

Det här är sista bonusavsnittet innan den nya podden sjösätts med eget namn – redan nästa måndag!

Hålltider:

  • 00:00 – Försnack
  • 06:00 – Dagens gäst: Sara Back om identitetskrisen efter tävlingskarriären

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.