Avsnitt 244: Så använder du superset på bästa sätt

Hög tid att avhandla superset i navelskådande detalj, nästan 250 avsnitt in i podden!

Vad är superset? För- och nackdelar? Hur kan du använda superset för att få längre setvila, inte kortare?

Vi lärde oss en hel del – och fick nya insikter – av att efterforska det här ämnet, och delar med oss av våra bästa tips på hur du kan använda superset i din träning på bästa sätt.

Och hur du nog inte bör använda dem.

Hålltider:

 • 00:00 – Försnack
 • 07:00 – Dagens ämne: Allt du behöver veta om supersets

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som vi använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och vi har använt deras kosttillskott i många år nu. Det vi använder och gillar mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!1 svar på ”Avsnitt 244: Så använder du superset på bästa sätt”

 1. Hej,

  Jag ska börja styrketräna men har bara 1 tim att lägga per träningstillfälle, vilket är 3 ggr/vecka. Kommer därför köra med basövningar för att spara tid och för att forskning visar att det är ett riktigt bra sätt att träna på. För att spara ytterligare tid kommer jag också köra superset, speciellt antagonistset.

  Hur lägger man upp antagonistset på basövningar?

  Knäböj, bänkpress, marklyft, militärpress, chins eller latsdrag.

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.