Avsnitt 241: Hur länge varar styrkelyftskarriärer och hur mycket starkare hinner de tävlande bli?

En ny studie från Australien har tittat på Powerlifting Australias databas för tävlande styrkelyftare åren 2003 till 2018, och sammanställt en massa kul data.

Hur gamla är män och kvinnor i snitt när de gör styrkelyftsdebut?

Hur länge pågår en genomsnittlig karriär i styrkelyft?

Hur höga totaler har män och kvinnor i genomsnitt?

Hur mycket starkare hinner de tävlande bli från första till sista tävlingen? Och hur översätts det till hg per dag i styrkeökningar?

Mycket kul att diskutera i dagens korta avsnitt!

Hålltider:

  • 00:00 – Försnack
  • 06:10 – Dagens ämne: Hur länge varar styrkelyftskarriärer och hur mycket starkare hinner de tävlande bli?

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som vi använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och vi har använt deras kosttillskott i många år nu. Det vi använder och gillar mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.