Avsnitt 243: Är det okej att ge tips till främlingar på gymmet?

Lystring, kompis! I dag ska vi snacka gymetikett, men innan vi gör det vill vi bjuda på lite extra gains.

Så dagens första ämne är progression inom kroppsbyggning. Närmare bestämt ifall det är viktigare att höja vikterna eller lägga till fler set under en träningscykels gång, om målet är maximal muskeltillväxt.

Dagens andra ämne var en het potatis i Styrkelabbets kompisklubb förra veckan. Är det okej att ge tips till främlingar på gymmet? Är gymmet en privat sfär där folk ska lämna dig ifred, eller ska du förvänta dig att vem som helst och när som helst ska kunna komma med synpunkter på hur du utför din träning?

Hålltider:

  • 00:00 – Försnack
  • 02:30 – Dagens första ämne: Vilken progression är viktigast vid träning för muskeltillväxt, att höja vikterna eller öka antalet set?
  • 22:00 – Dagens andra ämne: Är det okej att ge tips till främlingar på gymmet?

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som vi använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och vi har använt deras kosttillskott i många år nu. Det vi använder och gillar mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!1 svar på ”Avsnitt 243: Är det okej att ge tips till främlingar på gymmet?”

  1. Allt handlar om fingertoppskänsla. Dit hör att alltid fråga om personen vill ha råd innan men delger denne sin visdom. Och säger personen nej så accepterar man naturligtvis detta.

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.