Avsnitt 24: Bygg biffiga ben – utan knäböj!

Hur bygger du stora benmuskler, utan att träna knäböj?

Går det ens?

Det är ämnet för dagens avsnitt om benträning!

Hålltider:

 • 00:30 – Försnack
 • 07:35 – Dagens ämne

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som jag och Philip använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Styrkelabbet Gymgrossisten

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och jag själv har använt deras kosttillskott ända sedan 2011. Det jag använder mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Relaterade artiklar:

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten!2 svar på ”Avsnitt 24: Bygg biffiga ben – utan knäböj!”

 1. Hur får man en snygg rumpa? Ska jag helt enkelt fortsätta nöta på övningar som aktierar de olika gluteus-delarna?
  Jag har styrketränat flera gånger i veckan i 4 år och är inte en klassisk ”bro” som hoppar över legday. Jag är nöjd med quadsen, hamstrings och till och med vadern, men sjukt missnöjd med rumpan.
  Jag har väl synlig definition på musklerna över hela kroppen och tippar på en fettprocent på under 10%. Förutom just rumpan.
  Tror ni jag gör något konkret fel eller hur mycket vet man om gluteus när det kommer till muskelbyggning vad gäller genetik, stillasittande yrke osv?

  Svara
 2. Vad har du för inställning till step ups på bänk med skivstång? Bra eller dålig övning som alternativ till böj?

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.