Avsnitt 18: Ta dina marklyft till nästa nivå – om grundläggande teknik och vanliga problem

I dagens avsnitt går vi igenom marklyftets grunder, med målet att hjälpa dig marklyfta tyngre och bättre! Dagens avsnitt är ganska grundläggande, och i kommande söndagens bonusavsnitt kommer vi att gå in lite mer på djupet.

Hålltider:

 • 00:30 – Försnack
 • 08:10 – Dagens ämne

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som jag och Philip använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Styrkelabbet Gymgrossisten

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och jag själv har använt deras kosttillskott ända sedan 2011. Det jag använder mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Relaterade artiklar:

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:2 svar på ”Avsnitt 18: Ta dina marklyft till nästa nivå – om grundläggande teknik och vanliga problem”

 1. Hej,

  Igår började jag med programmet Starting Strenght, jag har dock en skada i axeln och kan därför inte göra pressar ovanför huvudet. Finns det någon annan övning jag kan göra istället för den? Tack på förhand!

  /Sabina

  Svara
 2. Hallo! Vet att du bor i Lund så tänkte kika om du känner någon som är sugen att köra Toughest nu på lördag i Malmö? Skadat mig så har en biljett som kommer att gå till waste annars…

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.