Avsnitt 135: Våra guldkorn från European Powerlifting Conference 2018

Vad händer när du placerar några av världens bästa tränare, tävlingscoacher, idrottspsykologer och styrkelyftare i samma rum? Magi uppstår, och för oss som hade förmånen att delta på European Powerlifting Conference i Dublin nu i slutet av juli, blev det en helg vi sent kommer glömma.

Mike Tuchscherer, Greg Nuckols, Isabella von Weissenberg, Eric Helms, Natalie Hanson, Matt Gary, LS McClain, Sioux-z Hartwig-Gary, Stephen “Screamer” Manuel, Bryce Lewis och Hugh Gilmore. Så såg uppställningen ut – och om nästa år bjuder på en ens i närheten av lika intressant radda föreläsare, kan du räkna med att vi åker igen!

I dagens avsnitt sammanfattar vi de bästa lärdomarna, insikterna och guldkornen vi tog med oss från konferensen. Oavsett om du tävlar i styrkelyft, är tränare eller bara styrketränar för att det är skoj, tror vi att du kommer få med dig något som kan hjälpa dig framåt.

Ämnena inkluderar hur du ska lägga upp en tävling för störst chans till optimalt resultat, hur du planerar och justerar din träning för att den ska passa dig, de bästa strategierna för återhämtning och hur en coach ska agera för att få en bra relation med sin klient.

Hålltider:

  • 00:00 – Försnack
  • 01:50 – Dagens ämne: Våra guldkorn från European Powerlifting Conference 2018

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som vi använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Styrkelabbet Gymgrossisten

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och vi har använt deras kosttillskott i många år nu. Det vi använder och gillar mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.