2 december: O Helga Press | Styrkelabbets julkalender 2019

Då var det dags att öppna lucka två i Styrkelabbets julkalender för 2019! Om du missade gårdagens inlägg kan du läsa det på den här länken så att du förstår vad det handlar om.

I gårdagens utmaning fick du anstränga hjärta och lungor. Idag lugnar vi ned saker och ting lite grand, även om viss pulshöjning efter sista repetitionen kanske är att vänta idag med.

2 december – O Helga Press

Det är dags för en repris av något som vi gjort förr genom åren, som håller på att bli en Styrkelabbetklassiker: dags att pressa lite stång!

Lucka nr 2:

Inget knussel, inga krusiduller. Värm upp och lasta en skivstång så att den väger 30 % av vad du själv stoltserar med. Sedan kör du ett set med så många reps du klarar före du lägger tillbaka stången.

Som igår: gå gärna in i Styrkelabbets kompisklubb, leta upp tråden för dagens utmaning, och posta ditt resultat (gärna i kombination med en film eller bild på ansiktsuttrycket under de sista repsen) där!

Dagens julklappstips: En kärleksstång

Ärligt talat: vem fan köper en skivstång i julklapp?

Någon som är väldigt omtänksam och kärleksfull, och vet att partnern behöver uppgradera sitt hemmagym!

En av de allra mest prisvärda stänger du kan köpa i Sverige är Recoils styrkelyftsstång (affiliatelänk) som du hittar hos Gymkompaniet!

Testad för 900 kg, mellanvass lättring, och ett glidlager som passar för knäböj, bänkpress och marklyft! Jag har stången själv, och det är den jag föredrar när jag tränar marklyft.

Förslag på julklappsrim:

I brist på Darwins selektering,
hänvisas vi till stållegering.
För att stärka ryggen och baken,
och samtidigt bli snyggare naken.

Klicka här för att köpa Recoils styrkelyftsstång! (affiliatelänk)

Illustration av @robin_illustrerar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.