Vår styrketräningsapp StrengthLog får en ny appikon

Träningsappen StrengthLog fyller snart fyra år och det är dags för en liten förändring. Uppdatera till version 5.4 (ute i både Google Play och Apples App Store nu!) så byter vi ut den gamla appikonen på din hemskärm till vår nya maskot.

Vi byter ut den gamla SL-ikonen till maskoten Oxis
Ut med det gamla, in med det nya

Låt oss kalla maskoten Oxis för tillfället. En stark och snäll jätte som vaktar dina träningsresultat. Har du ett bättre namnförslag? Skicka det till app@styrkelabbet.se!

Vi kommer att lägga till fler versioner av ikonen i framtiden, för dig att välja mellan. Eller kanske förtjäna rätten att använda. Vem vet…

Sugen på att testa världens bästa styrketräningsapp?

Inte så blygsamt, kanske, men vi som jobbar med appen vet verkligen vad vi pysslar med. Vi är ett gäng styrkelyftare, tyngdlyftare och kroppsbyggare, och tillsammans har vi nästan hundra års erfarenhet av just styrketräning. Så appen vi byggde, byggde vi först åt oss själva, därefter åt hundratusentals andra träningstokar både här i Sverige men också utomlands.

Bäst av allt? Mer än 95 procent av alla funktioner är gratis! Det finns en premiumprenumeration för när du vill följa något av våra mer avancerade träningsprogram (det finns gott om gratisprogram och -pass också!). Men så snart du laddat ned appen och skapat ett konto, är du redo att börja träna med den.

  • Annonsfri!
  • Obegränsad loggning.
  • Snabb och gratis support till alla användare.

Nyfiken på appen? Klicka här för att läsa mer.

Eller ladda ned appen gratis med knapparna nedan:

Download on the App Store
Get in on Google Play


1 svar på ”Vår styrketräningsapp StrengthLog får en ny appikon”

  1. Har alltid undvikit träningsappar pga mer jobb än nytta men denna appen är riktigt bra. Kör Arnold-splitten och har full koll. Tumme upp!

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.