Avsnitt 349: Vad ska du tänka på när du väljer träningsprogram?

Rätt träningsprogram kan göra enorm skillnad när du jagar dina träningsmål, kompis. Inte bara på kort sikt, utan varje träningsprogram du följer och får resultat av, kommer ta dig ett steg närmare till att lista ut dina individuella träningsbehov, vilket på sikt gör det ännu enklare för dig att styra din egen träning i rätt riktning.

Så vi fortsätter tjata om träningsprogram, och i dagens avsnitt försöker vi reda ut vilka faktorer som faktiskt är viktiga att fundera på när du står inför valet av program.

Vi hinner med en lyssnarfråga om träningsvärk också!

Hålltider:

  • 00:00 – Försnack
  • 06:30 – Dagens ämne: Vad ska du tänka på när du väljer träningsprogram?
  • 43:50 – Lyssnarfråga: Kan jag göra något för att slippa eller lindra träningsvärk?

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).


Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!1 svar på ”Avsnitt 349: Vad ska du tänka på när du väljer träningsprogram?”

  1. Kul avsnitt! Tycker det är bra att inte köra ett träningsprogram för länge, då träningen lätt kan bli för enformig då. Genom att variera sina mål och efter det skapa/köra ett träningsprogram så tror jag man kan få lite mer motivation och glädje i träningen!

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.