Sveriges STÖRSTA cheat day? Styrkelabbet gästade Matkoma

Vi gästade Matkoma för en episk cheat day!

Hur mycket kan två avdankade styrkelyftare egentligen äta i en sittning? Och är det mer än två smala göteborgare? Sannolikt inte – men vi tog tåget till Göteborg för att ta reda på svaret!

Så vad har det här med styrketräning att göra? Ganska mycket, om du någonsin har behövt deffa. För ju längre din deff pågår, desto mer kommer du drömma om onyttig mat.

Därför är det väldigt vanligt att folk lägger in så kallade cheat days för att få en dag att äta allt de fantiserar om – oftast skräpmat, för att tala ren svenska.

Och när Adam och Anton från Matkoma, en av Sveriges största Youtubekanaler, föreslog att vi skulle göra en episk cheat day med dem, var vi inte sena att tacka ja. 🙂

Utöver att äta en himla massa mat i videon, hinner vi prata lite om vad som eventuellt är bra och dåligt med den här typen av ätardagar under en deff. Men det är ett stort ämne, och vi kommer inom kort släppa en film där vi djupdyker i ämnet. Till dess hoppas vi att du får dig ett gott skratt åt vårt försök att ta rygg på Adam och Anton!

Bonus: Direkt efter måltiden så spelade vi in en egen film, där vi på tre minuter sammanfattar vår upplevelse. Se den nedan! Och om du gillar våra videos och vill se fler, kan du prenumerera på vår Youtubekanal här.

Marklyft Mambo - Slå nytt PB i marklyft!

Philip lyfter skrot och tappar hår. Tog silver på DM i klassisk styrkelyft 2016, i klass +120 kg (som hade två deltagare). Följ honom på Instagram för att ta del av fitnessvärldens mest dekadenta mix av baslyft, käk och buteljer.

Gillade du artikeln?

Prenumerera på nyhetsbrevet för att inte missa nästa!
(Helt gratis + Du får en e-bok!)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 kommentar

  1. Pingback: Avsnitt 95: Så bygger du en komplett rygg – del 5 i vår serie om muskelgrupper | Styrkelabbet

Nästa artikelSå tar du upp styrketräningen efter sjukdom!