Avsnitt 39: Planera toppningen rätt för att slå dina personliga rekord!

Hur gör du för att på bästa sätt förbereda dig för att slå ett nytt personligt rekord i träningen eller på tävling? I det här avsnittet går vi in på detaljerna!

Hålltider:

  • 00:30 – Försnack
  • 06:15 – Dagens ämne

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som jag och Philip använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Styrkelabbet Gymgrossisten

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och jag själv har använt deras kosttillskott ända sedan 2011. Det jag använder mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Relaterade artiklar:

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten!2 svar på ”Avsnitt 39: Planera toppningen rätt för att slå dina personliga rekord!”

  1. Grym Podcast Styrkelabbet,
    Jag hade en tanke när ni prata om att slå pb vid tävling eller så och om man nu skull göra en sådan uppvärmning som sheiko eller vanlig uppvärmning till lyftet man ska tävla i fast man lägger till i slutet av uppvärmningen en vikten som är tyngre än pb och då bara lyfta av det från stången för att känna på vikten som är lite tyngre och sätta ner den igen, så kanske det gör att man känner sig lite säkrare / känns lite lättare då man ska lyfta det faktiska pb. (det kan säkert hjälpa rent mentalt också?)

    Tror ni ett sådant tillägg kanske skulle hjälpa till?

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.