Avsnitt 309: I dag lyfter vi Daniel Richter

Det är 1 december och årets julkalender i StrengthLog-appen har premiär! Se till att uppdatera till versionen som ligger uppe i Google Play och App Store nu, för att se kalendern i din app.

Så självklart gästspelar snack om julkalendern lite i dagens avsnitt, men vi bjuder på något desto mer oväntat:

Vi befinner oss FÖR FÖRSTA GÅNGEN NÅGONSIN i samma studio! Det tog bara över tre hundra avsnitt, men i dag är dagen det sker. Tack vare att Daniel hade vägarna förbi Styrkelabbets kontor i Stockholm – och ett par timmar över.

Om du lyssnade på vår andra podd, I dag lyfter vi, vet du att den är satt på paus sedan ett par månader tillbaka. Men i dag gör den alltså en mini-comeback, genom att kapa den här podden.

Det är alltså dags för Philip och Sandrine att intervjua Daniel om hans liv, träning och karriär.

Mycket nöje!

Hålltider:

  • 00:00 – Försnack om årets julkalender i appen StrengthLog
  • 13:20 – Dagens ämne: Philip och Sandrine intervjuar Daniel om hans liv, träning och karriär

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som vi använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och vi har använt deras kosttillskott i många år nu. Det vi använder och gillar mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.