Styrkelabbets julkalender 2021 – få en ny träningsutmaning gratis varje dag i vår app StrengthLog!

Från oss alla, till er alla: Styrkelabbets julkalender 2021 är här!

Varje dag från 1 till 25 december bjuds du på en rolig, knasig, galen eller bara helt enkelt vettig träningsutmaning. Kommer du lyckas bocka av dem alla, kompis?

I år är kalendern exklusiv för användare av vår träningsapp StrengthLog, som du kan ladda ned gratis via länkarna nedan:

Kort om kalendern

  • Vad är det? Tjugofem luckor med träningsutmaningar, från i dag till juldagen. Ibland lekfulla och roliga, ibland tuffare men minst lika roliga.
  • Varför? För att det är kul! För att du blir glad av att testa något nytt! För att julen är stressig och stökig och det är lätt att falla ur träningsrutinen, men de flesta luckorna är gjorda för att du ska kunna klämma in dem snabbt och ändå få känna att du har tränat!
  • Vad behöver jag för utrustning för att kunna göra luckorna? Det varierar. I en del luckor behöver du bara din kropp och jordens gravitation, i andra behöver du ta dig till ett gym.
  • Måste jag göra luckorna? Klart du måste. Fast absolut inte. Du hänger med precis så mycket eller lite som du själv vill. Om du är en flitig användare av appen och hatar att vi har julpimpat den, kan du gå in på inställningssidan och stänga av julläget. Då slipper du raskt se något som ens påminner dig om julen därinne.
  • Var hittar jag julkalendern? I år är julkalendern exklusiv för användare av vår träningsapp StrengthLog (vi kommer alltså inte publicera luckorna här på sajten). Appen (och kalendern) är gratis att använda, och den finns för både iOS och Android.
  • Varför ser jag inte julkalendern i appen? Du behöver uppdatera till version 4.4! Om du går in på Google Play eller App Store så väntar den redan där på dig.
  • Hur länge ligger kalandern kvar i appen? Till tjugondag knut, när julen städas ut! Så visst har du goda chanser att bocka av alla luckor, men vänta inte för länge … Den 13 januari 2022 plockar vi ned kalendern.

Nytt för i år är även att vi har översatt kalendern till engelska (vilket också förklarar varför det är tjugofem i stället för tjugofyra luckor). Vi har numera gott om användare i bland annat USA och Storbritannien, som också vill vara med! Du väljer enkelt vilket språk du vill se i appen, genom att växla mellan svenska eller engelska på inställningssidan.

Så här hittar du kalendern i din app
När du laddat ned version 4.4 av StrengthLog dyker julkalendern upp på din hemskärm. Klicka på julgranen för att öppna den! På inställningssidan kan du enkelt växla mellan svenska och engelska som språk, eller om du vill ha mörkt eller ljust läge i appen.

Delad glädje är dubbel glädje – låt oss veta hur det går för dig!

Vi vill självklart höra hur det går för dig – och vad du tycker om årets luckor.

I Styrkelabbets kompisklubb på Facebook delar vi en ny tråd varje förmiddag, för den aktuella dagens lucka. Det är det perfekta stället för dig att dela med dig av ditt resultat, kolla hur det gick för oss andra och lämna omdömen om vår eventuella sadism.

Så vad väntar du på? Lucka 1 går redan att öppna! Ladda ned och registrera ett konto i StrengthLog gratis nu, via länkarna nedan:1 svar på ”Styrkelabbets julkalender 2021 – få en ny träningsutmaning gratis varje dag i vår app StrengthLog!”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.