Avsnitt 236: Det här önskar ni lyssnare – och vi två – göra mer eller mindre utav i träningen

Önskedrömmar och fantasier! Vi har sådana allihopa, även när det kommer till träningen.

Daniel fantiserar om att vara Hulken, Philip drömmer om att sluta näthata marklyft.

Det är semesterläge nu och vi tillåter oss själva att babbla loss om vad vi önskar att vi själva gjorde mer eller mindre utav. Inte minst ställde vi en fråga om det här i Styrkelabbets kompisklubb på Facebook, och fick in över hundra svar om allt ifrån att träna mer mage till att kunna springa långt och snabbt – eller bara lyckas få mer sömn om nätterna.

Vad önskar du att du gjorde annorlunda med din träning, kompis?

Hålltider:

  • 00:00 – Försnack
  • 05:35 – Dagens ämne: Det här vill ni lyssnare – och vi två – göra mer eller mindre utav i träningen

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som vi använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och vi har använt deras kosttillskott i många år nu. Det vi använder och gillar mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!1 svar på ”Avsnitt 236: Det här önskar ni lyssnare – och vi två – göra mer eller mindre utav i träningen”

  1. Jag önskar att Styrkelabbet i podden tar upp hormonernas påverkan på prestation och resultat i träningen. För honom, henne och hen. Att ni tar in mer ”må bra” fokus och råd om hur man anpassar sin egen träning efter sin egen kropp och förutsättningar. Kanske råd om att kolla upp varför vänster axel låser sig i en övning? Är den tex kortare än den högra? … Osv.

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.