Avsnitt 223: Gör det bästa av situationen, kompis

Det här avsnittet handlar om allt och ingenting. Vardagen ser väldigt annorlunda ut för oss alla just nu – och träningslusten är inte på topp ens för oss två.

Ingen vet hur länge coronakrisen kommer pågå och när vi kan gå tillbaka till vanliga rutiner. Så i dag tar vi tillfället i akt att reflektera, dela med oss av våra egna tankar och tipsa om hur du kan tänka gällande träning och kost just nu.

Vi hinner även med två lyssnarfrågor, se hålltiderna nedan.

Träna så mycket du orkar, ät något extra gott, tvätta händerna!

Hålltider:

  • 00:00 – Dagens ämne: Våra tankar om coronakrisen och hur du kan tänka gällande träning och kost
  • 22:43 – Lyssnarfråga 1: Jag har gått ned 20 kg i vikt men nu har det stannat av, fast det känns ändå som att kroppen blir tajtare trots att vågen står still. Finns det något sätt jag kan räkna på hur muskelmassa påverkar min vikt kontra fett?
  • 29:40 – Lyssnarfråga 2: Vad fick er att börja coacha andra? Hur tänker ni kring ert coachande? Finns det planer på att göra detta i större skala än två stackars försökskaniner per person?

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som vi använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och vi har använt deras kosttillskott i många år nu. Det vi använder och gillar mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!

Handboken för effektiv viktnedgång

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.