Avsnitt 220: Så fixar du hemmaträningen – med eller utan redskap

Det är oroliga tider och dagligen fattas nya beslut för att skydda oss mot covid-19:s framfart. En av konsekvenserna hittills är att många gym har stängt temporärt.

Det är en smäll vi får ta, men samtidigt behöver det inte innebära att du måste sluta träna (om du känner dig frisk). Träning kan tvärtemot vara en lugnande, uppfriskande konstant nu när vardagen är mer inlåst och begränsad.

Alltså ska vi snacka hemmaträning i dagens avsnitt. Med eller utan redskap.

Häng med.

Och du. Hämta din information från trovärdiga källor, till exempel krisinformation.se.

Hålltider:

  • 00:00 – Försnack
  • 07:25 – Dagens ämne: Så fixar du hemmaträningen – med eller utan redskap

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som vi använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Styrkelabbet Gymgrossisten

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och vi har använt deras kosttillskott i många år nu. Det vi använder och gillar mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!1 svar på ”Avsnitt 220: Så fixar du hemmaträningen – med eller utan redskap”

  1. Tur man bor liteute på landet på en gammal bondgård numera. En lagom stor stock fick bli stången vid utfall steg. En avsågad stubbe fick agera kelterbell till svingarna och en korg med tidningar funkade utmärkt till dom enbemta övningarna. Stavgåmg/löpning på sunnkiga å mjuka skogsvägar höjde både pulsen och pressade ben musklerna.
    Ett riktigt bra ben pass blev de. Tack för en bra podd lyssnar på et på jobbet.. Trevligt sälkap. Nu en liten fråga, vad gör man för att inte samla på sig vätska under huden i onödan? ?? Ha en fin dag gubbar

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.