Avsnitt 21: Uteblivna träningsresultat? Så tar du dig förbi dina platåer i träningen

Är alla egentligen på en platå efter de har lämnat nybörjarstadiet? I dagens avsnitt snackar vi om hur du gör när träningsresultaten kommer långsamt, eller inte alls.

Hålltider:

  • 00:30 – Försnack
  • 04:20 – Dagens ämne

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som jag och Philip använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Styrkelabbet Gymgrossisten

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och jag själv har använt deras kosttillskott ända sedan 2011. Det jag använder mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Relaterade artiklar:

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten!2 svar på ”Avsnitt 21: Uteblivna träningsresultat? Så tar du dig förbi dina platåer i träningen”

  1. Hej Daniel! Vad tycker du om microloading, är det ett bra sätt att undvika en platå? Annars en grym podcast som vanligt. / Gabriel

    Svara
  2. Tja, intressant och roligt snack som vanligt 🙂

    Idag var jag duktig och klickade på länken till Gymgrossisten medans jag lyssnade på podden. Tyvärr så öppnades inte ett nytt web fönster = podcasten försvann. Det skapade ju lite irritation såklart och jag klickade genast tillbaka till styrkelabbet.se för att starta om podcasten igen. Jag vet inte om detta med att ett nytt fönster har med mina personliga inställningar och göra (inte så big deal isåna fall) eller med era inställningar. Är det det sistnämnda så ändra gärna så blir det nog fler som klickar runt på gymgrossistens sida medans de lyssnar på ert motiverande snack!

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.