24 december: Hälsa glatt din frihet | Styrkelabbets julkalender 2020

God jul, kompis!

Har du tagit dig hela vägen hit? Eller är det här den första luckan av Styrkelabbets julkalender du öppnar?

Oavsett om det är din första eller sista lucka är du varmt välkommen att hänga med på julkalenderns sista pass för i år.

24 december: Hälsa glatt din frihet

Vi avslutar årets upplaga av Styrkelabbets julkalender på samma sätt som vi gjorde ifjol: med att maxa i bänk, och sedan pumpa bicepscurls tills vi tröttnar!

Dagens lucka:

Oookej, kompis. Värm upp ordentligt i bänken, och stegra dig sedan uppåt och gör singlar med allt tyngre vikter, tills du inte klarar mer.

Vill du ha en guide till hur du kan disponera din uppvärmning och dina försök, så har vi en funktion i appen som heter ”Uppvärmning inför maxlyft”, och den gömmer sig på inställningssidan längst till höger, under ”Kalkylatorer”.

Därefter går du vidare till något betydligt mer kravlöst: pumpa biceps! Vi föreslår ett gäng set utav skivstångscurl, tills det känns som att armarna ska sprängas. Det ska visa julmaten vart den ska ta vägen.

När du är nöjd med dagens pass, är vi nöjda.


Då var Styrkelabbets julkalender slut för den här gången.

Gå mer än gärna in i Kompisklubben för sista gången under den här julkalendern, och leta upp dagens tråd. Dela gärna ditt resultat från dagens maxning, men framförallt vill jag uppmuntra dig att önska dina medtränande kompisar där en riktigt god jul.

Och så var det en sista sak, före du går.

Vi på Styrkelabbet AB vill tacka alla er som har deltagit och gjort detta projektet till vad det blev. Tack för att ni bjudit på er själva i form av bilder, filmer, och resultat av alla de slag. Precis som jag skrev för ett år sedan är vi lyckligt lottade som har så trevliga läsare, lyssnare, kunder och kompisar.

Personligen vill jag tacka mina kollegor för att ni har rott det här i hamn, trots den extra arbetsbörda det inneburit, med entusiasm och glädje hela vägen i mål.

God jul önskar alla vi på Styrkelabbet, och tack för det här året!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.