Baslyft & burgare med Daniel & Philip: Styrkelabbet är med i Musikhjälpen!

Idag drog årets upplaga av Musikhjälpen igång, där Styrkelabbet deltar med en auktion och en insamling! 🙂

I auktionen kan du alltså buda hem ett träningspass plus middag med mig och Philip, samtidigt som du hjälper barn i krig!

Temat för årets insamling är ”Barn i krig har också rätt att gå i skolan”.

Här kan du läsa lite om bakgrunden:

”Över 30 miljoner barn kan inte gå i skolan på grund av krig och konflikter. Skolor attackeras och ockuperas varje dag. Samtidigt är det en mänsklig rättighet att gå i grundskola och skolan kan vara skillnaden mellan liv och död. Temat för Musikhjälpen 2016 är därför ”Barn i krig har rätt att gå i skolan”.

Barns situation är på många håll i världen akut. I Syrien är över 6000 skolor redan förstörda, skadade eller ockuperade av militära styrkor och många skolor används som skydd för människor på flykt. Hälften av alla syriska barn går inte i skolan över huvud taget och riskerar därför att bli en förlorad generation.

– För att citera Nelson Mandela: ”Utbildning är det kraftfullaste vapen du kan använda för att förändra världen”. Att säkerställa skolgång i krigssituationer ger barnen möjlighet till en framtid i fred och ett tillfälligt skydd från krigets fasor, säger Per Byman, generalsekreterare på Radiohjälpen, och fortsätter:
– Vill vi bidra till att bygga en tryggare och säkrare värld måste vi se till att även barn i de mest utsatta konfliktområdena kan få gå i skolan!

Auktion: Baslyft och burgare med Daniel & Philip!

För att samla in pengar till ändamålet så deltar Styrkelabbet i år genom att skänka en auktion i form av burgare och baslyft med mig (Daniel) och Philip! 🙂

Det innebär mer konkret att du (och en vän, om du vill!) under ett gemensamt träningspass på några timmar tillsammans med oss får lära dig utföra basövningarna knäböj, bänkpress och marklyft. Vi tränar ihop, och hjälper dig med teknik och tankar kring träningsplanering.

Efter träningspasset äter vi middag, antingen på restaurang eller om vi är i Stockholm: hemma hos burgarmästaren Philip.

Lite mer information och villkor:

  • Plats: Vi kommer att hålla till i antingen Stockholm, Lund eller Malmö (beslutas i samråd med vinnaren).
  • Tid: Beslutas i samråd med vinnaren, men förslagsvis en helg i början av 2017.
  • Hur många: Aktiviteten gäller för 1-2 personer – det går alltså bra att gå ihop med en vän för budgivningen, och sedan deltaga bägge två under både träning och middag.
  • Övriga kostnader: Vinnaren bekostar själv eventuell resa och logi. Styrkelabbet står dock för mat och dryck under kvällen, samt eventuellt inträde till gym.
  • Åldersgräns: 18 år.

Låter det för bra för att missa? Lägg ditt bud på auktionen via länken nedan och hjälp samtidigt barn i krig! 🙂

–> Burgare & baslyft med Daniel & Philip <–

Vill du inte buda på auktionen men ändå skänka en liten slant till ett väldigt gott ändamål, så kan du göra det via Styrkelabbets insamlingsbössa på länken här:

Styrkelabbets insamlingsbössa

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.