Daniel Richter gästar podcasten 25 minuter

Hallå, kompis!

Jag ville bara göra en blänkare om att jag idag gästar podcasten 25 minuter med Karl-Mikael Syding och Ludvig Sunström, där jag pratar om lite andra ämnen än jag normalt gör i Styrkelabbets podcast. Vi pratar bland annat om företagande, mina investeringar, och mina arbetsrutiner.

Avsnittet är 47 minuter långt (det blev alltså en 25 minuter x 2), och du hittar det här nedan, på Spotify, SoundCloud, och säkert fler ställen där poddar finns.

Är du intresserad av investeringar?

Om du likt mig är intresserad av investeringar, men till skillnad från mig faktiskt vill förkovra dig och vara betydligt mer aktiv och initierad i dina investeringar, så vill jag slå ett slag för värdarnas Finanskursen.

Det är en 12 veckor lång kurs ledd av min vän Karl-Mikael Syding, och den vänder sig till dig som vill bli en bättre värdeinvesterare och lära dig förstå aktieinvesteringar på djupet. Karl-Mikael belönades med utmärkelsen European Hedge Fund Manager of the Decade för sina prestationer med hedgefonden Futuris.

Nästa kursomgång startar den 3 oktober, och sista anmälningsdag är 26 september.

Du kan läsa mer om kursen och anmäla dig här: Finanskursen.se.

Ha en fin dag, kompis!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.