Bonusavsnitt: Vi intervjuar Styrkebyrån om träning för kvinnor

Hur ska kvinnor tänka med träning under och efter graviditet? Vilka vanliga fel gör kvinnor på gymmet som inte män gör, och vice versa? Och vad är egentligen grejen med rumpträning?

I det här bonusavsnittet gästas vi av de djupt kompetenta tränarna Johanna Barvelid och Clara Fröberg från Styrkebyrån och får hjälp att besvara frågorna ovan!

Det här är ett riktigt toppenavsnitt, och särskilt relevant för kvinnor eller dig som tränar kvinnor. Och du! Om du rattar in deras podd Styrkebyrån i din podcast-app, hittar du ett avsnitt (som också släpps i dag) där de intervjuar oss om bland annat vikthets, kroppsideal och hur vi får ihop livspusslet!

Hålltider:

 • 00:00 – Försnack
 • 03:30 – Intervju med Styrkebyrån

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!3 svar på ”Bonusavsnitt: Vi intervjuar Styrkebyrån om träning för kvinnor”

 1. Hej!
  Jag har lyssnat på er podcast sen starten och måste säga att ni är grymma. Tar många långpromenader med min hund och går då i skogen och skrattar högt för mig själv. Lyssnade nu på ert samarbete med styrkebyrån, båda avsnitten, vilket var väldigt intressant. När ni diskuterade vilka era följare är började jag själv fundera vad som gör att jag lyssnar på er. Och det är för att ni är så genuina, talar ärligt om er själva, problem och älskar de små pikarna och misstolkningarna. Ska inte bli långrandig med alla mina tankar men ni är så sköna att lyssna på och keep up the good work!

  Svara
 2. Tack Philip för kyckling-tipset!
  Ligger på diet nu och trycker motsvarande nästan ett kilo färska kycklingbröst om dagen. Brukar köra stektemp 70grader och har tyckt de blir klart segare och torrare än de frysta (preppade), vilket inte är så konstigt.
  Igår testade jag att dra av ugnen, svala ner och låta de köra mellan 60-65 grader över 20min.
  Jävlar vilken skillnad!
  Tack! ?

  Svara
  • Det sista frågetecknet där ska inte med. Skulle bara vara ett klart och tydligt utrop. Inga tveksamheter här inte. 😀

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.