Avsnitt 98: Den bästa magträningen – del 8 i vår serie om muskelgrupper

Idag knyter vi åt säcken på den avsnittsserie i åtta delar som har handlat om att träna kroppens olika stora muskelgrupper effektivt, och vi gör det genom att avhandla magmusklerna.

Hålltider:

  • 00:30 – Försnack
  • 09:45 – Dagens ämne: Träna magmusklerna!
  • 37:20 – Finns det några nackdelar med att aldrig träna med bälte i knäböj och marklyft?

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som jag och Philip använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Styrkelabbet Gymgrossisten

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och jag själv har använt deras kosttillskott ända sedan 2011. Det jag och Philip använder mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!2 svar på ”Avsnitt 98: Den bästa magträningen – del 8 i vår serie om muskelgrupper”

  1. så bra serie ni har med olika kroppsdelarna. så sant och bara alla skulle förstå att magmusklerna görs i köket; situps är inte vägen till 6pack som alla tror speciellt ”gamla kvinnor” kunde ni göra podd om hur man bibehålla/träna om man redan är nöjd med viss kroppsdel? tex jag har 6pack så hur träna?

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.