Avsnitt 91: Bygg grova axlar – del 2 i vår serie om muskelgrupper

I dagens avsnitt fortsätter vi vår serie om hur du tränar de olika muskelgrupperna effektivt, och turen har kommit till axlarna! Dessutom svarar vi ingående på en fråga om hur du kommer vidare från en platå i knäböj.

Hålltider:

  • 00:30 – Försnack
  • 06:30 – Lyssnarfråga: Hur komma vidare från en platå i knäböjen?
  • 22:00 – Så tränar du axlarna effektivt!

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som jag och Philip använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Styrkelabbet Gymgrossisten

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och jag själv har använt deras kosttillskott ända sedan 2011. Det jag och Philip använder mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!2 svar på ”Avsnitt 91: Bygg grova axlar – del 2 i vår serie om muskelgrupper”

  1. Hur bra funkar styrkevändningar ca 3×8 reps för att bygga axlar och övre ryggen? Jag behöver inte optimera utan vill bara gå framåt i styrkelyft och tyngdlyftning samt vara hel. Jag är less på roddövningar så har börjat ersätta dem med styrkevändningar. Gör även pull-ups för latsen.

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.