Avsnitt 57: Stryp dig större! Allt du behöver veta om ocklusionsträning

I dagens avsnitt pratar vi om ocklusionsträning, det vill säga att strypa blodflödet till musklerna när du tränar.

Hålltider:
 • 00:30 – Försnack
 • 08:00 – Dagens ämne

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som jag och Philip använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Styrkelabbet Gymgrossisten

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och jag själv har använt deras kosttillskott ända sedan 2011. Det jag använder mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Relaterade inlägg:

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten!9 svar på ”Avsnitt 57: Stryp dig större! Allt du behöver veta om ocklusionsträning”

  • Hej!

   Som du är inne på så är den skon mjukare än många andra modeller, vilket precis som han säger i videon du länkar nog är en konsekvens av att det är mer av en budgetsko.

   Min ståndpunkt är ungefär så här: I jämförelse med ”gympaskor” så är Powerlift en klar uppgradering, till ett väldigt bra pris. De är dock inte de *bästa* böjskorna – vill man ha det får man oftast betala mer. (eller ja, vissa föredrar Powerlifts, det finns SM-vinnare i SL som kör med dem)

   Så se dem som ett billigare alternativ. Som vi säger i något avsnitt: bäst är ifall man kan testa en skomodell fysiskt (t ex av en kompis på klubben) före man köper, så man vet vad man får. Annars tycker jag man ska leta upp en skobutik för att testa dojan före köp.

   Svara
 1. Intressant avsnitt, som vanligt.
  Dags att du provar dom Pneumatiska stasbanden ifrån stasband.se 🙂
  Ska jag skicka ett par till dig?
  Det finns även elastiska för ben och armar.

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.