Avsnitt 38: Allt du behöver veta om träningsvärk

I det här avsnittet snackar vi om träningsvärk! Är det ett tecken på muskeltillväxt, är det farligt, och borde du träna när du har det?

Hålltider:

  • 00:30 – Försnack
  • 10:15 – Dagens ämne

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som jag och Philip använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Styrkelabbet Gymgrossisten

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och jag själv har använt deras kosttillskott ända sedan 2011. Det jag använder mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten!4 svar på ”Avsnitt 38: Allt du behöver veta om träningsvärk”

  1. Tack för en otroligt underhållande podd, man känner igen sig i många ”nybörjarråd” samtidigt som man lär sig en hel del nytt. Ni varvar nyttig information och relevant studieunderlag med sarkasm och underbar humor. Satt så sent som imorse påväg till jobbet och fnissade åt Philips historier angående träningsverk och toalettbesök.

    Ni är grymma!

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.