Avsnitt 294: Hur påverkar klimakteriet återhämtningsförmågan efter styrketräning?

Don’t call it a comeback, men vi är tillbaka från semestern nu!

I dagens avsnitt tittar vi närmare på en ny studie som jämförde återhämtningsförmågan efter styrketräning mellan kvinnor före och efter klimakteriet. Är det en märkbar skillnad? Innebär klimakteriet att träningsresultaten kommer försämras avsevärt?

Den här veckan har vi även en rabattkod från vår samarbetspartner Gymgrossisten, som ger dig 200 kr i rabatt vid köp för minst 800 kr.

Rabattkod: STYRKELABBET200
Erbjudande: 200 kr rabatt vid köp över 800 kr

>> Klicka här för att använda rabattkoden hos Gymgrossisten <<

Obs! Gäller endast i dag till och med söndag (16–22 augusti 2021). Kan ej kombineras med andra rabattkoder, gäller bara online och ej vid köp av presentkort. Glöm inte att fylla i koden STYRKELABBET200 i kassan, genom att klicka på ”Lägg till rabattkod”. När du handlar hos Gymgrossisten genom oss, får vi en liten provision på ditt köp – utan att det kostar dig något extra. Den här intäkten möjliggör att vi kan fortsätta släppa artiklar, podcasts och filmer utan att ta betalt för dem.

Hålltider:

  • 00:00 – Försnack
  • 08:15 – Dagens ämne: Träning efter klimakteriet

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som vi använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och vi har använt deras kosttillskott i många år nu. Det vi använder och gillar mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.