Avsnitt 293: Era frågor om allt från träning efter förlossning till att bli starkare och vigare samtidigt

Sista semesteravsnittet! Och av ren lättja lät vi er skriva manus åt oss.

Lyckligtvis gjorde ni ett bra jobb, för i dag har vi flera riktigt härliga frågeställningar att killgissa om. Se hålltiderna nedan!

Hålltider:

 • 00:00 – Försnack
 • 04:25 – Lyssnarfråga 1: Jag har fått dille på att bli både stark och flexibel samtidigt, till exempel kunna lyfta tresiffrigt men också gå ned i spagat. Hur mycket motverkar dessa två mål varandra?
 • 09:55 – Lyssnarfråga 2: Ska jag som har ett max i bänkpress på 55 kg träna annorlunda än någon som har ett max på 155 kg, om målet är att öka i just bänk?
 • 14:30 – Lyssnarfråga 3: Två frågor om OS!
 • 23:10 – Lyssnarfråga 4: Hur ser planerna ut för Styrkelabbet resten av året?
 • 28:20 – Lyssnarfråga 5: Jag försöker slänga in en ”annan dags baslyft” varje pass, till exempel press efter böj på bendagen, för att öka frekvensen för just baslyften. Bra eller anus?
 • 31:20 – Lyssnarfråga 6: Är det skillnad på hur män och kvinnor bygger stora bröstmuskler?
 • 35:15 – Lyssnarfråga 7: Har Daniel lagt om träningen nu när han precis har blivit trebarnsfar?
 • 38:40 – Lyssnarfråga 8: Har själv nyligen fött vårt tredje barn. Hur skulle Daniel rekommendera sin fru, eller mig då, att komma tillbaka till styrketräningen efter förlossningen?

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som vi använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och vi har använt deras kosttillskott i många år nu. Det vi använder och gillar mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!2 svar på ”Avsnitt 293: Era frågor om allt från träning efter förlossning till att bli starkare och vigare samtidigt”

 1. Jag som gillar att läsa och ta till mig information i textform har inget här att göra längre då sidan numera är en sida för att husera poddavsnitt. Tråkigt.

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.