Avsnitt 283: Blir du starkare om du bygger muskler först?

Blir du starkare i slutändan om du först fokuserar på att bygga mer muskler, innan du börjar fokusera på att öka din styrka?

I avsnitt 258 pratade vi om ifall du bygger muskler snabbare om du blir stark först – och nu är det dags att vända på steken, med hjälp av en ny studie.

Vi plockar även in två påståenden/myter som vi inte hann med i förra avsnittet, båda på ämnet kost.

Stämmer det verkligen att folk blir fetare om de äter efter klockan 18? Och behöver du verkligen äta sex gånger per dag för att hålla i gång förbränningen?

Hålltider:

  • 00:00 – Försnack
  • 09:00 – Dagens ämne: Blir du starkare i slutändan om du först fokuserar på att bygga mer muskler, innan du börjar fokusera på att öka din styrka?
  • 31:30 – Lyssnarfråga 1: Stämmer det att folk går upp mer i vikt om de äter efter klockan 18?
  • 41:40 – Lyssnarfråga 2: Måste jag äta sex gånger per dag för att hålla i gång förbränningen?

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som vi använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och vi har använt deras kosttillskott i många år nu. Det vi använder och gillar mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.