Avsnitt 281: De fem bästa och fem sämsta kosttillskotten på marknaden i dag

Kosttillskott behövs sällan, men kan vara praktiska. Och en handfull av dem kan verkligen ge önskad effekt, till en billigare peng än att få försöka i sig mer genom kosten.

Tråkigt nog levererar långt ifrån alla tillskott på marknaden vad de lovar. I bästa fall har de dåliga ingen positiv effekt, i värsta fall kan de ge negativa effekter. För att inte nämna vilket episkt slöseri med dina surt förvärvade slantar de kan vara.

I det här avsnittet reder vi ut vilka fem populära kosttillskott som är bäst, likaså vilka fem som är sämst. Den senare listan hade kunnat vara mycket, mycket längre – men här håller vi oss till sådana som är så populära att vi får många frågor om dem.

Hålltider:

  • 00:00 – Försnack
  • 04:10 – De fem bästa kosttillskotten
  • 33:20 – De fem sämsta kosttillskotten

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som vi använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och vi har använt deras kosttillskott i många år nu. Det vi använder och gillar mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.