Avsnitt 264: Om du vill bli snyggare naken, behöver du veta det här

Att bli snyggare naken är en av de vanligaste anledningarna att vuxna människor börjar träna – kanske den allra vanligaste.

Och det är inget att fnysa åt, kompis. Visst är utseende inte allt, men det är fullt legitimt att vilja känna sig mer nöjd med sin spegelbild och attraktivare i andras ögon.

Men vad betyder ens ”snyggare naken”? Vad är realistiska målsättningar? Och vilka fällor finns när du bara tränar för utseendets skull?

Det här är ett komplicerat ämne och i dagens avsnitt försöker vi tackla det med den respekt det förtjänar.

Hålltider:

 • 00:00 – Försnack
 • 11:50 – Dagens ämne: Om du vill bli snyggare naken, behöver du veta det här

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som vi använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och vi har använt deras kosttillskott i många år nu. Det vi använder och gillar mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!3 svar på ”Avsnitt 264: Om du vill bli snyggare naken, behöver du veta det här”

 1. Har läst flertalet av era artiklar och dessa har alltid varit saklig med fakta och källanvisningar. Tänkte därför lyssna på er podd för första gången och blev förvånad då det visade sig att 95% av tiden består av rent tramsande vilket rimmar illa med ”det här är ett komplicerat ämne och i dagens avsnitt försöker vi tackla det med den respekt det förtjänar.”

  Svara
 2. Hej! Från en som följt podden från början så vill jag säga att alla avsnitt är måhända inte bra eller intressanta för just mig men väldigt många avsnitt är väldigt bra och har inspirerat mig. Ett flertal har jag lyssnat om för att de är bra och innehåller mycket information.

  Ett uppskattat tillskott är Sandrine som har en trevlig radioröst och passar väl in bland grabbarna.
  En liten utmaning till henne är ifall hon kanske kan få bort några av alla ”ääää” mellan sina meningar bara 🙂
  Keep on training!

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.