Avsnitt 263: De vanligaste misstagen ni (och vi) gör i träningen

Podden fyller fem år i dag! Vilken jävla grej ändå, och vad passar bättre än att återbesöka ämnet från det allra första avsnittet?

I dag ska vi alltså snacka träningsmisstag. Sådana där vi alla gör, oavsett om vi är nervösa nybörjare eller ärrade veteraner.

Vi börjar med att gå igenom de stora misstag vi nämner i avsnitt 1, och analyserar om våra åsikter har förändrats, innan vi hämtar upp de vanligaste misstag våra medlemmar i Styrkelabbets kompisklubb nämnde. Kul ämne, kul avsnitt.

Mot fem år till!

Hålltider:

  • 00:00 – Försnack
  • 04:45 – Dagens ämne: De vanligaste misstagen ni (och vi) gör i vår träning

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som vi använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och vi har använt deras kosttillskott i många år nu. Det vi använder och gillar mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!1 svar på ”Avsnitt 263: De vanligaste misstagen ni (och vi) gör i träningen”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.