Avsnitt 228: Hur ska du anpassa din träning när du bulkar för att bygga muskler?

Förra veckan snackade vi träning under deff, i dag är det dags för motsatsen: träning under bulk!

Hur förändras dina förutsättningar när du ligger på ett kaloriöverskott? Kan du dubbla träningsvolymen och göra episka gains? Hur stort överskott är vettigt att ligga på, och när blir det mer än vad kroppen kan använda för muskeluppbyggnad?

Välsmakande ämne, kompis.

Hålltider:

 • 00:00 – Försnack
 • 12:15 – Dagens ämne: Hur bör du förändra din träning under en deff?

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som vi använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och vi har använt deras kosttillskott i många år nu. Det vi använder och gillar mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!2 svar på ”Avsnitt 228: Hur ska du anpassa din träning när du bulkar för att bygga muskler?”

 1. Bra avsnitt!
  Jag är 33 år, 176 cm lång och väger i skrivande stund in på 65 kg, känner mig väldigt träffad av innehållet i avsnittet!
  Har druckit 1,5 L mjölk om dagen i drygt 6 veckor, har endast gått upp ca 3 kg.
  Är det rimligt? Jag väntade mig en större viktuppgång :p

  Tack för bra innehåll!

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.