Avsnitt 190: Vad kan du lära dig av våra träningsmisstag?

Vilka misstag har vi gjort (eller gör fortfarande) i vår egen träning?

Just det handlade ett av våra populäraste avsnitt någonsin om. Och i dag, 3,5 år senare, återbesöker vi ämnet för att reda ut om vi fortfarande håller med om vad vi sa då!

Dagens ämne föreslogs av en er som lyssnar, och vi tyckte idén var så rolig att vi nappade direkt. Så häng med när vi dissekerar våra värsta nybörjarmisstag, konditionsträningens tynande tillvaro i våra liv och hur lätt det är att lata sig på gymmet.

Och du, om du har ett favoritavsnitt som du vill se oss återbesöka: hör av dig, vi är idel öra. 🙂

Hålltider:

  • 00:00 – Försnack
  • 05:45 – Dagens ämne: Tycker vi fortfarande att de här ”misstagen” är misstag?

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som vi använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Styrkelabbet Gymgrossisten

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och vi har använt deras kosttillskott i många år nu. Det vi använder och gillar mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!3 svar på ”Avsnitt 190: Vad kan du lära dig av våra träningsmisstag?”

  1. Hej! Bra podd! Blir säkert en killgissarfråga men om man vill köra träningspass varje dag är det inte bättre att när man behöver en vilodag, istället köra en deload dag för att nöta in tekniken eller rehaben? För det är ju mycket snack om en aktiv vilodag, men det känns som att de som säger det refererar till någon annan form av aerob träning.

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.