Avsnitt 174: Andreas Henning om jakten på VM-guld i bänkpress och hans bästa träningstips

Sjutton år. Sjutton jävla år.

Så många år har nämligen passerat sedan Andreas Henning började träna bänkpress. I dagens avsnitt får du höra honom berätta hur han tog sig från en naturbegåvning som bänkade nästan 100 kg första gången han la sig under stången, till att om några veckor tävla på VM i klassisk bänkpress i Tokyo, Japan, med målet att ta guld i herrar -120 kg.

Det här är helt klart det bänknördigaste avsnittet vi någonsin gjort. Så luta dig bakåt, slut ögonen och slappna av medan Hennings djupa basröst berättar för dig om hur han lägger upp träningen för att fortsätta göra framsteg efter all denna tid, vilka hans bästa träningstips är och mycket, mycket mer!

Om du vill ha mer av Henning, kan du följa honom på Instagram: @isinpresshenning

Hålltider:

  • 00:00 – Försnack
  • 02:40 – Dagens ämne: Intervju med Andreas Henning om hur han tränade för att ta sig till världseliten i bänkpress
  • 1:14:40 – Eftersnack

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som vi använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Styrkelabbet Gymgrossisten

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och vi har använt deras kosttillskott i många år nu. Det vi använder och gillar mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.